Carrefour

Carrefour zoekt ondernemers!

Als franchisenemer baat je een supermarkt of een buurtwinkel uit onder de vlag van Carrefour Belgium. Jij bouwt aan je eigen onderneming terwijl je profiteert van de naamsbekendheid, professionele aanpak, technologie en vorming van Carrefour. Carrefour heeft al meer dan 14 jaar ervaring in België als franchisegever.

De kracht van Carrefour

zit hem in de ruime ervaring, een uitgebreid distributienetwerk en sterke commerciële begeleiding. Jij profiteert van de sterke aankoopkracht van Carrefour en logistieke organisatie. Carrefour Belgium is jouw perfecte raadgever en gesprekspartner.
Zo helpen we je ook met marketingondersteuning en het opzetten van promotionele acties.
Vanaf dag één van onze samenwerking, geven we met een heel team het beste van onszelf om je te helpen je doelen te halen. Wij verwachten van jou een minimale financiële investering en een maximale inzet. Samen zullen we alles in het werk stellen om jouw winkel tot een groot succes te maken.

Ben jij een bedrijfsleider in hart en nieren? Wil jij je bewijzen met optimale verkoopsresultaten via een scherpe prijszetting, een doordachte promotiepolitiek en nauwkeurig voorraadbeheer? Maar staat bovenal voor jou de klant centraal, wiens verwachtingen je niet enkel in wilt lossen, maar zelfs overtreffen?

Dan heb jij waarschijnlijk de juiste dosis inzet, flexibiliteit, motivatie en dynamiek om een geslaagde franchisenemer te zijn..

Carrefour express

Jouw ervaring en ondernemerschap, gecombineerd met onze financiële voorstellen bieden jou de unieke kans om een bloeiende zaak uit te bouwen. Daarbij kan je steunen op de kracht van het uitgebreide distributienetwerk, de ondersteuning en de naambekendheid van Carrefour. We hebben twee verschillende franchiseformules, op maat van jouw ambitie:

Carrefour express is een buurtwinkel die geknipt is voor dagelijkse aankopen, die je uit de brand helpt als je iets nodig hebt en waar je snelle maaltijdoplossingen vindt. De lange openingsuren van de express-winkels zijn hun grootste troef. Door op zondag en feestdagen open te zijn, komen we tegemoet aan de behoeften van de klant van vandaag. De winkels liggen in het hartje van de stad. Ideaal, want zo maken ze ook deel uit van het buurtleven.

Ons nieuwe concept is praktischer dan ooit en gaat resoluut voor een moderne look. Zo kan je bij ons terecht voor maaltijdoplossingen op maat van elk moment van de dag!

Carrefour heeft momenteel in België meer dan 270 express buurtwinkels.

Op dit ogenblik zoeken wij kandidaten voor onze gloednieuwe Carrefour express te Gent, Hasselt, en voor regio Kempen!.
Wij zoeken eveneens kandidaten voor het overnemen van bestaande winkels in regio Brugge, Herk-de-Stad en Zelzate.

Carrefour market

Jouw ervaring en ondernemerschap, gecombineerd met onze financiële voorstellen bieden jou de unieke kans om een bloeiende zaak uit te bouwen. Daarbij kan je steunen op de kracht van het uitgebreide distributienetwerk, de ondersteuning en de naambekendheid van Carrefour. We hebben twee verschillende franchiseformules, op maat van jouw ambitie:Carrefour market is een formule van ruimtelijke supermarkten, gespecialiseerd in verse producten. Wist je trouwens dat maar liefst 80% van die verse producten afkomstig is van Belgische leveranciers?

Carrefour market wil de versspecialist zijn. De plek waar klanten dagelijks naartoe gaan voor heerlijk verse producten uit eigen land, mooi gepresenteerd zoals je dat zou verwachten van een verzorgde markt. Maar ook voor droge voeding, wijnen, dranken, parfumerie, drogisterij en dergelijke ben je bij Carrefour market aan het juiste adres.

Maar daarbij verliest Carrefour de prijs niet uit het oog. Dankzij de Carrefour Bonus Card en folderpromoties profiteren klanten van scherpe prijzen.

Carrefour heeft momenteel in België meer dan 430 market winkels.

Carrefour Belgium

Bij Carrefour staat de klant écht op de eerste plaats. Elke dag doen wij alles om onze klanten te verrassen en te verwennen in onze winkels. Dat doen we door elke dag opnieuw de beste producten te bieden, altijd vers en scherp geprijsd. In onze winkels hangt een aangename sfeer dankzij onze klantvriendelijke medewerkers en de ruimtelijk ingedeelde en ordelijk ingerichte winkels. Dagelijks openen 748 filialen, waaronder meer dan 500 (Carrefour express en Carrefour market) in franchise, hun deuren voor hun klanten. 11.500 medewerkers staan voor hen klaar.Wist je trouwens dat Carrefour winkels heeft in maar liefst 34 landen? Carrefour is zelfs de grootste distributeur in Europa en de tweede grootste distributeur ter wereld.

Past de Carrefour filosofie bij jou? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat net zo ondernemend is als jij?
Dan ben jij wellicht geknipt om franchisenemer te worden!

Franchisenemer worden

Zie jij een toekomst met een eigen zaak wel zitten? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wens je 100% te gaan voor je eigen Carrefour filiaal? Neem dan snel contact op. Heb je nog vragen?

Bel ons dan op 02 729 19 77.

Ben jij er klaar voor? Wacht dan niet langer:

Een locatie voorstellen ?

Wenst u zelf een locatie voor te stellen ? Onze experten zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.